Účtová trieda 0 – Dlhodobý majetok - Urbanová, Terézia
V 2. časti seriálu o dlhodobom majetku sa venujeme účtovaniu opravných položiek a oprávok k dlhodobému nehmotnému majetku, ako aj účtovaniu jeho vyradenia a inventarizačných rozdielov.