Zverejňovacie povinnosti samospráv - Pirošík, Vladimír
Zverejňovanie informácií patrí medzi kľúčové nástroje transparentnosti a dôvery vo verejnej správe. Nasledujúci článok uzatvára seriál o zverejňovacích povinnostiach obcí praktickým prehľadom ďalších zákonných aj dobrovoľných zverejňovaní.