The Use of Case Management in Social Work Practised in Municipalities with the Target Group of Homeless People - Machová, Zuzana
Názory sociálnych pracovníkov na potenciál a implementáciu prípadového manažmentu pri riešení bezdomovectva. Efektívne riadenie prípadov ľudí bez domova závisí od spolupráce zainteresovaných strán, zapojenia klientov a individualizovaného prístupu. Medzi výzvy patria legislatívne neistoty a otázky kapacity. Odporúčajú sa legislatívne zmeny s cieľom objasniť úlohu a zodpovednosť riadenia prípadov v sociálnej práci, aby sa uľahčili efektívne intervencie pre ľudí bez domova.