Zdaňovanie príjmov z predaja cenných papierov plynúcich fyzickým osobám - Brnová, Miroslava
V oblasti zdaňovania príjmov z cenných papierov u fyzických osôb sa pozornosť zameriava predovšetkým na príjmy z predaja cenných papierov, ako aj príjmy z ich držby. Zdaňovanie príjmov z predaja cenných papierov podľa ZDP. Príjmy z predaja cenných papierov, o ktorých je účtované v obchodnom majetku. Príjmy z predaja cenných papierov nadobudnutých do 31. 12. 2003.