Umělá inteligence v moderním policejním systému: Potenciál, přínosy a výzvy - Vilím, Lukáš
Vyvážený pohľad na možnosti a limity integrácie umelej inteligencie do policajného prostredia s dôrazom na etiku, transparentnosť a zodpovednosť.