Preradenie nehnuteľnosti z/do obchodného majetku z pohľadu dane z príjmov FO a PO - Cígerová, Nadežda
Článok približuje niektoré významné ustanovenia zákona o dani z príjmov, ktoré majú priamy vplyv na preradenie nehnuteľnosti z/do obchodného majetku. Osobitne je riešený pohľad fyzických a právnických osôb – špecifiká nakladania s obchodným majetkom v prípade fyzických osôb a v prípade právnických osôb.