Pracovná cesta zamestnanca - Mičudová, Tatiana
Pracovná cesta je vykonávanie práce zamestnanca na inom mieste, než je dohodnuté v pracovnej zmluve, je časovo ohraničená dobou od nástupu zamestnanca na cestu do skončenia tejto pracovnej cesty.