Štatutárny audit účtovných závierok v obciach - Majorová, Miriam
V predchádzajúcom čísle časopisu sme sa zaoberali základným rámcom audítorských činností, ktoré vykonáva štatutárny audítor pri každoročnom audite účtovných závierok v obciach a mestách. V druhej časti sa pozrieme na vybrané oblasti bližšie, aby ste v samospráve boli pripravení na komunikáciu so štatutárnym audítorom ako rovnocenní partneri.