Podklady pre rozhodnutie obce v daňovom procese - Hrtánek, Ladislav
V daňovom procese má obec právne postavenie správcu dane s rozhodovacou právomocou. Rozhodnutie obce v daňovom konaní musí byť založené na právne súladne získaných a riadne zdokumentovaných podkladoch vykonaných obcou. Predmetom tohto príspevku sú praktické príklady a odporúčania pre zamestnancov obcí v záujme zabezpečenia podkladov v daňovom procese.