Verejné povedomie o rozvoji cirkulárnej ekonomiky v Maďarsku - Brinsi, Wael
Cieľom tejto štúdie je zistiť viac o faktoroch, ktoré ovplyvňujú povedomie spotrebiteľov o obehovom hospodárstve a o cieľoch spotrebiteľských organizácií. Výsledky tejto štúdie môžu tiež pomôcť podnikom pri vytváraní ekologických tovarov, ktoré sú motivované skôr dopytom spotrebiteľov po ekologických tovaroch, než len dodržiavaním inštitucionálnych alebo právnych požiadaviek.