Organizational Climate: Citizenship Behavior, Idiosyncratic Deals and Leader–Member Exchange - Jankelová, Nadežda, 1966-
Táto štúdia skúma, ako organizačná klíma formuje organizačné občianske správanie medzi univerzitnými pedagógmi. Zameriava sa na sprostredkovateľské úlohy idiosynkratických dohôd a výmeny medzi lídrom a členom a zavádza symbolických moderátorov, t. j. transparentnosť a identitu iniciátora, v rámci relačného signalizačného rámca.