Bude používanie nápojových kartónov zakázané? - Vargová, Ľubica
Nápojové kartóny sú dnes prezentované výrobcami, ako recyklovateľné a environmentálne vhodné riešenie. Nové európske nariadenie o obaloch a odpade z obalov však zásadne mení pohľad na recyklovateľnosť. Otázka preto znie, aké miesto budú mať nápojové kartóny v obehovej ekonomike o 10, či 15 rokov?