Informácia o návrhu rekodifikovaného zákona o evidencii tržieb s účinnosťou od 1.1.2026 - Klabníková, Klára
Pripravovaný návrh rekodifikovaného zákona o evidencii tržieb po jeho schválení v NR SR nahradí doteraz platný a účinný zákon č. 289/2008 Z. z. o používaní elektronickej registračnej pokladnice a o zmene a doplnení zákona SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov po jeho schválení v NR SR (ďalej len „zákon o ERP“) s účinnosťou od 1.1.2026.