Air Pollution and Migration in European Cities - Vontroba, Jakub
Hľadanie súvislosti medzi vnímanou kvalitou ovzdušia a čistou migráciou na úrovni 70 európskych miest v rokoch: 2004-2019. Použitie faktorovej a regresnej analýzy a panelových údajov z Eurobarometra, Eurostatu, národných štatistických úradov a Európskej environmentálnej agentúry.