Najviac potravinového odpadu tvoria domácnosti - Masár, Ivan
Identifikovanie príčin vzniku potravinového odpadu v poslednej fáze dodávateľského reťazca – spotrebiteľskej a predostrenie možnosti zníženia množstva nespotrebovaných potravín.