Dobre zorganizovaná inventúra firmu nebolí - Maťo, Vladimír
Inventúra zásob je dôležitou, no často podceňovanou súčasťou efektívneho skladového hospodárstva. Moderné technológie a osvedčené postupy však dokážu tento proces nielen výrazne zrýchliť, ale aj zvýšiť jeho presnosť a spoľahlivosť. Správne načasovanie, jasná komunikácia cieľov a motivácia zamestnancov pomáhajú premeniť náročnú inventúru na efektívnu a bezstresovú súčasť prevádzky.