Use of Artificial Intelligence in a Business Sphere in Slovakia - Belanová, Katarína, 1978-
Posúdenie súčasného stavu využívania umelej inteligencie v podnikateľskom sektore na Slovensku a návrhy opatrení na jeho zlepšenie.