Zmarená investícia - Uríková, Zuzana
Článok približuje zmarenú investíciu z pohľadu účtovných predpisov, zákona o dani z príjmov a zákona o DPH. Upozorňuje aj na najčastejšie chyby, ktorým sa treba vyhnúť, s praktickými príkladmi účtovania a súvislým príkladom na zmarenú investíciu.