Kofole výrazne rástli tržby - Alenová, Gabriela
Pozitívny trend vývoja tržieb Skupiny Kofola z prvého štvrťroku pokračoval aj v druhom štvrťroku. Tržby v tomto období medziročne vzrástli nad očakávania o 23 percent. Vysoký nárast tržieb bol však sprevádzaný výrazne rastúcimi nákladmi na čele s energiami, materiálovými vstupmi a mzdovými nákladmi. Spoločnosť chce preto revidovať svoje investičné plány a hľadať ďalšie možné úspory na zvýšenie efektivity.