Polovica e-shopov hlási problémy - Alenová, Gabriela
Viac ako polovica e-shopárov v SR a ČR priznáva problémy pri práci s dátami alebo nastavením cenovej stratégie a 49 percent veľkých e-shopov má ťažkosti s tvorbou pokročilých reportov. Výsledky prieskumu teda naznačujú, že ani zavedený ERP systém nie je zárokou efektívneho rozhodovania, pokiaľ s ním e-obchod nevie pracovať.