Konsolidácia oslabuje slovenský obchod - Alenová, Gabriela
Rozhovor s predsedom Slovenskej aliancie moderného obchodu, Martinom Krajčovičom. V rozhovore priblížil, ako najnovší konsolidačný balík ovplyvní obchodníkov, spotrebiteľov či konkurencieschopnosť Slovenska.