Visa otevírá novou éru obchodování s umělou inteligencí
Budúcnosť nakupovania, ako ju poznáme, sa práve prepisuje. Globálny líder v oblasti digitálnych platieb, spoločnosť Visa, predstavil počas svojej prezentácie Visa Global Product Drop prelomovú platformu Visa Intelligence Commerce. Táto inovácia posúva využitie umelej inteligencie v obchodnom svete na úplne novú úroveň a kladie dôraz na to, čo bude pre nadchádzajúce generácie v nakupovaní kľúčové - dôvera, bezpečnosť a bezproblémová užívateľská skúsenosť.