Omnikanálom prepláva len logistika odľahčená dátami - Maťo, Vladimír
Slovenský e-commerce opäť naberá na sile a potvrdzuje, že online predaj sa stal prirodzenou súčasťou nákupného správania. Zákazníci už nerozlišujú medzi kliknutím a návštevou kamennej predajne – očakávajú, že celý proces prebehne hladko, rýchlo a pohodlne, bez ohľadu na kanál. Tento trend mení zaužívané obchodné modely a prináša nové výzvy do logistiky. Omnikanálový predaj sa stáva štandardom a neviditeľná infraštruktúra za ním rozhoduje o tom, či si zákazník odnesie z nákupu pozitívny zážitok a vráti sa znova.