Daňová bouře nad visegrádskými bankami: analýza čtyř receptů na zdanění finančního sektoru - Sobková, Martina
V posledných rokoch sa vlády naprieč Európou stretávajú s rastúcimi rozpočtovými deficitmi, niektoré z nich hľadajú z tejto situácie cestu formou sektorových daní. Medzi tie patrí okrem iného tiež daň na finančné inštitúcie. Aká je v tomto smere situácia v krajinách V4?