Aktuálne požiadavky na zabezpečenie kybernetickej bezpečnosti vo verejnej správe - Kohout, Radoslav
V tejto časti odborného seriálu o kybernetickej bezpečnosti sa autor zameria na odporúčanú štruktúru bezpečnostnej dokumentácie, ktorá tvorí základný pilier riadenia kybernetickej bezpečnosti. Cieľom je priblížiť, aké typy dokumentov by mali byť súčasťou komplexného systému riadenia bezpečnosti, ako sú vzájomne prepojené a akým spôsobom prispievajú k preukázaniu súladu s legislatívnymi požiadavkami.