Building Brand Awareness Through Digital Marketing Tools - Žiak, Filip, 1999-
Článok skúma súčasné trendy v digitálnom marketingu so zameraním na ich vplyv na proces budovania a posilňovania imidžu značky. V prostredí charakterizovanom vysokou mierou dynamiky a neustálym technologickým rozvojom zohrávajú moderné a inovatívne marketingové nástroje kľúčovú úlohu pri formovaní vnímania značky spotrebiteľmi. Výsledky zhromaždených informácií ukazujú, že tieto nástroje umožňujú efektívnejšie osloviť cieľové segmenty prostredníctvom personalizovanej komunikácie, čím podporujú vytvorenie hlbšieho emocionálneho prepojenia medzi značkou a zákazníkom. Zároveň poskytujú podnikom strategickú flexibilitu prispôsobiť sa meniacim sa preferenciám spotrebiteľov, čím zvyšujú ich schopnosť zostať konkurencieschopnými v digitálnom prostredí. Článok tiež predstavuje aplikačné možnosti týchto nástrojov v kontexte dlhodobého budovania hodnoty značky a udržateľného rozvoja značky.