Prediction of All-cause Mortality in Endovascularly Treated Patients with Peripheral Arterial Disease of the Lower Extremities - Pavlíková, V.
Identifikovanie nešpecifických rizikových faktorov 2- až 5-ročnej úmrtnosti zo všetkých príčin u endovaskulárne liečených pacientov s PAD. Vyvinutie klinicky použiteľného systému hodnotenia na odhadnutie pravdepodobnosti 2- a 5-ročnej úmrtnosti zo všetkých príčin na základe výsledkov.