Udržateľnosť povolaní - analýza situácie v polygrafickom priemysle na Slovensku - Soľavová, Monika, 1974-
Polygrafický priemysel na Slovensku už takmer dve desaťročia čelí nedostatku záujmu o vzdelávanie zo strany mladšej generácie, ktorá sa rozhoduje pre svoje budúce povolanie, čím postupne starne populácia zamestnancov v tomto odbore. Udržateľnosť povolaní v polygrafii.