Identifying the Use of Environmental Social Governance (ESG) Strategies in Companies Associated with CSR Europe on Business Results, Macro-Economic Indicators of the Country and Sustainability of the EU - Dubcová, Gabriela, 1968-
Cieľom tohto výskumu je demonštrovať a vysvetliť, ako analyzované spoločnosti implementovali efektívnu stratégiu environmentálneho sociálneho riadenia (ESG) s pozitívnymi výsledkami pre ich vlastné podnikanie, makroekonomické výsledky krajiny a udržateľnú prosperitu Európskej únie (EÚ). Aplikácie stratégií ESG v spoločnostiach spojených s CSR Europe (Corporate Sustainability and Responsibility - udržateľnosť a zodpovednosť firiem) majú relevantný vplyv na obchodné výsledky, makroekonomické ukazovatele krajiny a udržateľnosť EÚ.