Rozpočtová politika a prax národnej vládnej úrovne - Beličková, Kornélia, 1966-
Kapitola nadväzuje na prvú časť, konkrétne na definíciu rozpočtovej politiky vo všeobecnosti. Následné rozvíjanie poznatkov na príklade rozpočtovej politiky a rozpočtovej praxe v SR.