Rozpočtová politika a prax nižších vládnych úrovní - Neubauerová, Erika, 1968-
V kapitole sa venuje osobitná pozornosť rozpočtovému hospodáreniu nižších vládnych úrovní v širších súvislostiach. Prehľad v historickom vývoji územných celkov a ich pozícia v systéme verejnej správy.