Review of University Textbook - Mura, Ladislav, 1979-
Vítame úsilie a prácu akademika z Fakulty sociálnych vied Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave, ktorý pripravil učebnú pomôcku vo forme univerzitnej učebnice s rovnakým názvom v češtine "Veřejné finance".