Stravné v roku 2026 - Petríková, Lucia
Zabezpečenie stravovania pre zamestnancov patrí medzi dôležité povinnosti zo strany zamestnávateľa a zároveň uvedená zamestnávateľova povinnosť má priamy vplyv na spokojnosť zamestnancov. Aké sú formy zabezpečovania stravovania pre zamestnancov? Ako sa zmení výška stravného od roku 2026?