Sociálna služba v zariadení pre seniorov z dôvodov vopred určených a zverejnených obcou - Kružliaková, Ivana
Novela zákona o sociálnych službách prináša obciam a mestám novú kompetenciu v súvislosti s poskytovaním sociálnych služieb v zariadeniach pre seniorov. V článku sa zameriame na postup obcí a miest pri jej aplikácii v praxi.