Vplyv invalidity na hospodárenie životnej poisťovne na Slovensku a vo vybraných krajinách EÚ - Krčová, Ingrid, 1969-
Rozbor vplyvu invalidity na hospodárenie poisťovní na Slovensku a porovnanie zistení s vybranými krajinami Európskej únie.