Analýza rizika a výnosnosti v životnom poistení - Krčová, Ingrid, 1969-
Rozbor rizika a výnosnosti v životnom poistení, pričom sa osobitná pozornosť venuje faktorom ovplyvňujúcim rizikovosť poistníkov a metodikám hodnotenia výnosnosti poistných produktov. Poukazovanie na význam individuálnych charakteristík poistencov, demografických trendov a makroekonomických determinantov pri určovaní poistného.