3. balík konsolidačných opatrení pre rok 2026 pre personalistov, mzdárov a verejnú správu - Malčeková, Dorota
V článku si predstavíme jednotlivé konsolidačné opatrenia so zameraním pre personalistov, mzdárov a verejnú správu.