Usage of Predictive Models and Artificial Intelligence for Extending the Life Cycle of Products in Enterprises, and the Circular Economy - Červenka, Peter, 1976-
Výhody a bariéry používania prediktívnych modelov umelej inteligencie na predĺženie životného cyklu produktu v podnikoch, pôsobiacich v rámci obehového hospodárstva. Zistenia potvrdzujú, že AI znižuje neplánované prestoje, zlepšuje presnosť predpovedí a predlžuje životnosť komponentov.