Communicating Sustainable Brands through Storytelling - Chomová, Katarína, 1983-
Skúmanie úlohy rozprávania príbehov v komunikácii udržateľnej značky. Kľúčové zistenia ukazujú, že rozprávanie príbehov nielen preklenuje priepasť medzi vedeckými poznatkami a verejným porozumením, ale tiež podporuje dlhodobú dôveru, lojalitu a aktívne zapojenie spotrebiteľov. Identifikovanie 15 rôznych naratívnych prístupov a mediálnych formátov, ktoré zvyšujú účinnosť komunikácie udržateľnosti. Tieto zistenia poskytujú cenné poznatky pre vedcov a odborníkov z praxe, ktorí sa snažia využiť rozprávanie príbehov, ako strategický nástroj na presadzovanie cieľov udržateľného rozvoja a podpory spoločenskej transformácie.