Sustainability Influencers and Brands: Challenges and Opportunities in Marketing - Chomová, Katarína, 1983-
Skúmanie vznikajúcej úlohy influencerov v oblasti udržateľnosti pri formovaní postojov a správania spotrebiteľov. Prehľad zdôrazňuje transformačný potenciál marketingu influencerov v oblasti udržateľnosti pre presadzovanie cieľov udržateľného rozvoja.