Exploring Sustainability Aspects in the COOP Jednota Slovensko Retail Chain - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Skúmanie rôznych aspektov udržateľnosti v rámci maloobchodného reťazca COOP Jednota Slovensko.