Novela zákona o miestnom poplatku za rozvoj
Dňa 1. novembra 2025 nadobudla účinnosť novela zákona o miestnom poplatku za rozvoj, ktorá pre obce prináša vyššie sadzby a viac flexibility. V príspevku autori poskytujú prehľad kľúčových zmien a ich vplyv na obce.