Základné pravidlá správneho konania pred obcou - Hrtánek, Ladislav
V správnom konaní pred obcou, ktorá je správnym orgánom, musia zamestnanci obcí rešpektovať základné právne pravidlá ustanovené právnou úpravou. Článok poskytuje odporúčania a pomoc zamestnancom obcí, ale aj starostom obcí, ktorí majú rozhodovaciu právomoc v oblasti samosprávy.