Digitalization as an Accelerator of Renewable Energy Sources Development - Nováková, Alena, 1972-
Táto práca analyzuje, na základe svojho cieľa a súčasného stavu poznatkov, kľúčové faktory ovplyvňujúce rozvoj obnoviteľných zdrojov energie (OZE) v krajinách Európskej únie (EÚ), s osobitným zameraním na úlohu digitalizácie, ekonomickej vyspelosti, environmentálneho zdaňovania a politickej stability.