Overview of the Determinants of Government Size: Evidence from the Literature - Petrenko, Yuliya, 1985-
Identifikovanie a určenie rôznych determinantov veľkosti vlády prostredníctvom preskúmania predtým publikovaných empirických štúdií. Poskytnutie komplexného prehľadu determinantov veľkosti vlády, kvantifikovaných príjmovou metódou z rôznych perspektív. Poukazovanie, že ekonomická vyspelosť skúmaných krajín a časové obdobie určujú vplyv a smerovanie rôznych faktorov.