Slovenská prírodná kozmetika: prípadová štúdia firmy Biofy - Sajková, Patrícia, 1999-
Záujem spotrebiteľov o ekologické a udržateľné produkty sa v posledných rokoch výrazne zvýšil. Tento článok je prípadovou štúdiou slovenskej spoločnosti Biofy, ktorá ponúka prírodnú kozmetiku. Cieľom článku je analyzovať obchodný model spoločnosti Biofy, jej prístup k vývoju produktov, udržateľnosti a environmentálnej zodpovednosti a jej postavenie na slovenskom trhu. Článok je založený na kvalitatívnej analýze doplnenej rozhovorom s majiteľom spoločnosti Biofy.