Perceptions of Employer Attractiveness across Employee Cohorts in Slovakia - Smerek, Lukáš
Skúmanie atraktivity zamestnávateľa z pohľadu rôznych skupín zamestnancov na Slovensku. Identifikácia, ktoré atribúty zamestnávateľa sú vnímané ako najdôležitejšie a preskúmanie, ako sa toto vnímanie líši v rôznych generačných a vzdelanostných segmentoch. Výskum sa zaoberá súčasnými výzvami trhu práce vrátane nedostatku vysokokvalifikovanej aj stredne kvalifikovanej pracovnej sily, ktorý ďalej zhoršuje demografické starnutie.