Opcia ako inovatívny nástroj pre verejných obstarávateľov na fixáciu ceny v čase - Elznic, Dušan
Cieľom tohto článku je preskúmať možnosti využitia opcií ako nástroja pre verejných obstarávateľov na fixáciu cien v čase. Článok sa zameriava na analýzu právnych a finančných aspektov implementácie opcií do verejného obstarávania, identifikáciu potenciálnych rizík a výziev, a návrh opatrení na ich minimalizáciu.