Základné právo podnikať, ústavný princíp ochrany hospodárskej súťaže a voľnosť vstupu na trh - Lapšanský, Lukáš
Voľnosť vstupu na trh: spoločný obsah základného práva podnikať a základného ústavného princípu ochrany hospodárskej súťaže. Možnosť odlišnosti účelov uplatnenia voľnosti vstupu na trh pri aplikácii základného práva podnikať a základného ústavného princípu ochrany hospodárskej súťaže. Odlišnosť okruhov subjektov dotknutých uplatnením alebo porušením voľnosti vstupu na trh pri aplikácii základného práva podnikať a základného ústavného princípu ochrany hospodárskej súťaže.