Analýza produkcie plastového odpadu v jednotlivých krajoch Slovenska - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Aktuálny stav a vývoj plastového komunálneho odpadu v období pred a po pandémii COVID-19. Zisťovanie, ako sa vyvíjal analyzovaný indikátor na Slovensku i v jednotlivých krajoch, ktorý kraj najviac prispel k celkovému nárastu objemu plastového komunálneho odpadu a či sa menila štruktúra jeho objemu podľa krajov.